Fotograferen is een veelzijdige bezigheid, vandaar dat ik het graag doe. Ik hou van de frisse vrolijke stijl van lifestylefotografie en ook van de variaties in licht, vorm en kleur in de natuur. Ik probeer goed om te gaan met de bestaande situaties. Ook kijk ik graag naar het werk van fotografen. Online, bijvoorbeeld op Instagram, maar ook in fotoboeken en exposities.

Jeannine vd Boer fotoexpo

Foto door: Peter de Koning

 

 

Just do it!

Ik combineer fotografie graag met het maken van (verre) reizen. In 2014 ben ik naar China, Oostenrijk, Tunesie, Zwitserland, Engeland, Letland en Bali geweest. In februari 2015 heb ik voor het eerst Boedapest bezocht.  Begin mei ben ik naar Berlijn geweest en eind juli naar IJsland. Wat een fotogeniek land! In september was ik voor de derde keer in China. Er valt zoveel te zien en te beleven! Januari 2017 ben ik weer naar Letland geweest om te fotograferen.

Het project "bucketlist van mijn moeder" krijgt steeds meer vorm. Het is een heel persoonlijk project geworden waar we allebei veel plezier aan beleven. De "grafitti foto" staat bij het kopje Recent. Het is een ongoing project, een deel van de fotoserie is opgenomen in het blad MediReva juni 2017.