Save the date

Samen met 6 fotografen exposeer ik op 22 en 23 september 2018 in De Kruisruimte in Einhoven.

Uitnodiging Contrast expo v1 

April 2018 Expositie Vincentius Schijndel

Vicentius is een belangrijke vereniging in de gemeenschap die op verschillende manieren bijdraagt aan de samenleving. 13 april was de officiële opening van het nieuwe pand voor voedselhulp, zaterdag 14 april was er een open dag. Ter gelegenheid hiervan heb ik in de maanden ervoor, samen met 3 anderen, foto’s gemaakt en een expositie ingericht.

https://www.bd.nl/schijndel/vincentius-in-schijndel-vraagt-met-foto-s-aandacht-voor-arme-kinderen-elk-kind-moet-kansen-krijgen~ab60c469/

Vincentius 

 

Februari 2018 'Mooi op de foto': portretfoto’s in zorgcentrum Vitalis Wilgenhof in samenwerking met CKE Eindhoven

Veel aandacht, veel mooie verhalen. Een prachtig moment: als het fotomodel de foto op de display ziet. Dan komt er een glimlach. Dan kan iedereen zien dat het echt lukt: mooi op de foto staan. Meneer en mevrouw Van Gennip zijn model, ik ben hun fotograaf. Een warm portret van twee mensen die intens van elkaar houden. ‘Het moet een feestelijk portret worden’ zei mevrouw van Gennip. Oorbellen, kraagje, kapsel: alles moet kloppen. Dat heeft ze van haar moeder geleerd. Die zei: ‘je moet je elke dag kleden alsof je naar de koningin gaat’.  In mei ga ik foto's van hen maken in het park waar 59 jaar geleden hun trouwfoto's zijn gemaakt.

P2230512  P2230516   1

 

Januari 2018

Voor het boek van Romy van Beek fotografeerde ik de cover en de achterpagina.

Schermafbeelding 2018 04 30 om 22.12.29

 

Expositie:' Eindhoven moves us.' Tunnel busstation Eindhoven Centraal Station. Te zien vanaf 25 oktober 2017

Eindhoven Moves us

 

1e prijs fotowedstrijd Koninklijke Wandel Bond Nederland categorie Evenementen augustus 2017 

DSC 8503

 

Reportage 'Bucketlist van mijn moeder.' Magazine MediReva juni 2017

IMG 8074

IMG 8075

IMG 8077

IMG 8076

 

1e prijs Rode Kruis Bloesemtocht fotowedstrijd mei 2017

Bloesemtocht 2017

 

Expositie Strijp-S Eindhoven september 2015

In september heb ik samen met de leden van fotogroep "Contrast" geexposeerd in de Trudowinkel in Eindhoven op StrijpS.

Expo StrijpS

 

 

  

Januari 2017 What's for dinner?

Je ziet het drama van een uit de hand gelopen huwelijksdiner, de gasten zijn overhaast vertrokken, de dieren wachten hun kans af. What’s for dinner?

Dankzij de medewerking van diverse mensen waaronder artdirector Bert Timmermans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Marieke v.d. Heuvel, productie, is het een het een tafereel geworden om te ontdekken. Veel details, verhalend en stylish. De foto’s zijn in kleine oplage te koop. Formaat, uitvoering en prijs in overleg.

 Whats for dinner

Whats for dinner

 Expositie British museum Londen mei 2014  

Drone vision: High Perspective Portraits at the Tate Modern

TateModernSummer

 

Goldsmyths University Londen 

Zomer 2013 heb ik aan Goldsmiths University of London een opleiding Urban Photography gevolgd. Het programma werd ontwikkeld in samenwerking met Urban Encounters Tate Britain, het Centrum voor Stadsgeschiedenis en Onderzoek (CUCR), Photofusion en de Internationale Vereniging van Visual Stedenbouwkundigen (iAVU). Mijn portfolio hoorde bij "the best portfolios of photographic work by conference participants"Via deze link zie je de foto's en tekst van mijn presentatie: 

https://m.flickr.com/#/photos/raieducation/14088630724/

 

British museum Londen mei 2014 

Drone vision: High Perspective Portraits at the Tate Modern

Mijn eindpresentatie in Londen ging over Street Photography. Ik vind het leuk om seriematig te werken. Voor mij betekent dit dat ik gedurende een langere periode met een bepaald thema (of onderwerp) bezig wil zijn. Hierboven zie je een klein deel van de in totaal 108 foto's die ik gebruikt heb voor het project 'Tate Modern Summer 2013'. Mei 2014 was mijn werk te zien in het British museum in Londen.
 
'Tate Modern Winter 2013' is klaar! Er zijn verrassend veel details te zien in de 108 foto's die ik heb gebruikt.
Eind mei 2014 heb ik 'Drone Vision' gepresenteerd op het 'Anthropology and Photography congres' in het British museum in Londen en was de rest van mijn werk uit deze serie ook te zien.

 

Expositie Galerie Poor and Literate Berlijn 2 mei tot 14 juni 2015

Mei 2015 was de vernissage van mijn fotoexpositie in galerie Poor and Literate, Prenzlauer area, Kopenhager strasse in Berlijn. Naast een (kleine) galerie is Poor and Literate een bibliotheek en bar.